Ústecká výzva zaměstnavatelům – další aktivita v podpoře prevence

Ústecký kraj je po Klubu zaměstnavatelů sídlícím v Praze druhou institucí, která přebírá na několik týdnů výstavu umělecky zpracovaných mamografických snímků Vaše nejcennější foto (VNF). Vice

Ústí nad Labem propaguje prevenci rakoviny prsu

V Ústí nad Labem jako první vyslyšeli naši výzvu PŮJČTE SI OD NÁS OBRAZY Z VÝSTAVY VAŠE NEJCENNĚJŠÍ FOTO A POMOZTE NÁM V PROPAGACI PREVENCE.  Vice

Vaše nejcennější foto Ústí nad Labem (1)

V Ústí nad Labem jako první vyslyšeli naši výzvu PŮJČTE SI OD NÁS OBRAZY Z VÝSTAVY VAŠE NEJCENNĚJŠÍ FOTO A POMOZTE NÁM V PROPAGACI PREVENCE. Přebírají výstavu obrazů inspirovaných snímky z mamografických screeningů. V úterý 4. října dopoledne bude na Krajském úřadě v Ústí nad Labem vernisáž VNF a vyhlášení projektu Prevence rakoviny prsu pro zaměstnavatele. Vice

Prevence jako umění v Českých Budějovicích

S originální aktivitou pro podporu prevence rakoviny prsu přišla zdravotnická skupina EUC. Série výstav devíti obrazů Vaše nejcennější foto (VNF), umělecky pojatých snímků z mamografických screeningů, bude veřejně přístupná na různých místech ČR. Vernisáž VNF na EUC Klinice České Budějovice proběhla ve čtvrtek 15. září. Na místním oddělení radiologie budou obrazy nyní vystaveny trvale.  Vice

EUC vytrvale běží pro dobrou věc

V čase, kdy se po celé ČR pomalu rozbíhají výstavy Vaše nejcennější foto (umělecky pojaté obrazy z mamografických screeningů), tým EUC 10. září běžel pro dobrou věc v rámci závodu Birell Grand Prix 2016. Vice

Vaše nejcennější foto Ústí nad Labem

Vice