Často kladené otázky

Otázky na možnosti čerpání příspěvku Nadačního fondu EUC

Určitě nejste úplně bez šance. Správní rada Vás vyzve k doložení potřebných dokladů. Záleží samozřejmě i na tom, za jakým účelem budete o podporu žádat. S největší pravděpodobností Vám bude vyhověno, pokud si budete chtít např. doplnit kvalifikaci všeobecné sestry.

Zcela jistě povinnost doložit, že jste peníze použila na účely, které jste uvedla v žádosti a které jsou také popsané ve smlouvě. Dále případné další závazky. Například, že skutečně studium dokončíte a dokdy nejpozději.

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru.
Budeme Vám posílat novinky z oboru zdraví.

Souhlasím s
podmínkami

Svou registrací/přihlášením k odběru newsletteru poskytuji společnosti EUC a.s., Na Pankráci 1690/125,
140 00 Praha 4, IČ: 26730413, skup. DIČ: CZ699002423
, souhlas se zpracováním svých osobních údajů v nezbytném rozsahu, za účelem zařazení do databáze k marketingovým účelům, tj. zejména nabízení výrobků, služeb a za účelem zasílání obchodních sdělení a novinek prostřednictvím elektronických prostředků dle platného zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační povinnosti.

Souhlas poskytuji dobrovolně na dobu neurčitou. Zároveň prohlašuji, že mnou uvedené údaje jsou pravdivé.

Souhlas může být kdykoli odvolán písemnou formou na adresu společnosti nebo využitím funkce zrušení registrace/odhlášení v newsletteru.

Společnost prohlašuje, že bude zpracovávat údaje v souladu s platnou právní úpravou a pouze k účelům, ke kterým mu byl poskytnut souhlas.