Jak se žije v EUC

Přidejte se k nám: Jak u nás probíhá nábor

01. 01. 2024

Hledáme ty nejlepší napříč obory. Zakládáme si na profesionalitě a schopnosti ustát prvenství v oboru. Věříme, že největší síť ambulantních služeb poskytuje tu nejlepší péči o naše klienty, a toho dosahujeme dlouhodobě díky lidem, kteří neustále hledají nová řešení, vzdělávají se ve svých oborech a aktivně se zapojují do společenských událostí. Za naším úspěchem stojí široké spektrum profesí, inovativní přístup, sledování a implementace nových trendů, ale především vášeň a radost. Více

Co může naše stomatologie nabídnout novým kolegům?

Oddělení stomatologie v Canadian Medical hledá nové zubní lékaře. Pokud jako stomatolog uvažujete o změně zaměstnavatele, možná vás zaujme tento rozhovor. Co vše vám můžeme nabídnout? „Ve finále rozhoduje to, jestli se člověk v práci cítí dobře,“ říká vedoucí stomatologického oddělení Canadian Medical MUDr. Petr Chalupa, MBA., který odpověděl na naše otázky. Vice

Naším hlavním úkolem je neustálé hledání nových efektivnějších cest a způsobů, jak oslovit nové potenciální kolegy.

Jak hodnotí své první dva roky ve skupině a v čem vidí hlavní výhody EUC oproti ostatním zaměstnavatelům? Jaká je role recruitment týmu ve skupině EUC a kde mohou případní zájemci sledovat pracovní nabídky a novinky ze světa EUC? Na tyto otázky jsme se zeptali našeho recruitera Ing. Josefa Žižky, MBA. Vice

Musíme se více zaměřit na primární péči

Od prosince 2016 má naše skupina nového zdravotnického ředitele, MUDr. Michala Bednáře, MBA, který od srpna 2015 řídí také EUC Kliniku Kladno, takže naši skupinu zná velmi dobře. Jaká je jeho vize? Kam chce EUC směřovat? Otázky kladla HR ředitelka EUC Šárka Češková Snížková. Vice

MUDr. Tomáš Melichar, MBA – ředitel nemocnice