Nadační fond EUC podpořil první projetky

Nadační fond Elucidate založený skupinou EUC, který zahájil svou činnost v minulém roce, podpořil první projekty. Na jaké aktivity již fond přispěl a jaké má na letošní rok plány? Na otázky odpovídá ředitelka nadačního fondu Mgr. Kristýna Fejfarová. Vice

Podporujeme lékařskou pomoc v Indonésii

EUC se rozhodlo podpořit humanitární organizaci DORRA, která poskytuje zdravotní péči a výuku zdravovědy v chudších oblastech Indonésie. Vice

Startujeme podzimní část workshopů #prsakoule pod patronací EUC

24.9. vyrážíme společně s Loono do Mostu, kde odstartujeme další sérii workshopů #prsakoule. Termíny a místa následujících najdete zde.  Vice

Podpora zdravotnických škol a jejich pedagogů

Podpoříme zdravotnické školy na všech úrovních vzdělávací soustavy, které připravují budoucí praktické, všeobecné a dětské sestry, radiologické asistenty a zdravotní laboranty. Žádat je možné o finanční odporu na:(žádosti přijímáme od 6/ 2019) Vice

EUC založilo nadační fond Elucidate

Jeho činnost a plány nám představí ředitelka nadačního fondu Mgr. Kristýna Fejfarová. Vice

Ostatní

Naším zájmem je, aby sestry dostávaly kvalitní odborné vzdělání. Proto chceme přispívat i k rozvoji zdravotnického školství. Rádi podpoříme učitelky odborného výcviku na SZŠ, VZŠ, ale i pedagogy na VŠ. Dále se chceme účastnit podpory i tam, kde pomáhají jiní např. v dětských domovech nebo společně s pěstouny. Vice