Sbírky

Vice

Sestra

Náš fond podpoří praktické sestry, které pracují ve zdravotnictví v ČR a doplňují si kvalifikaci v oboru všeobecná nebo dětská sestra.  Nabízíme možnost: Vice

Student

Chceš studovat zdravotnický obor, ale musíš k tomu chodit po brigádách? My budeme rádi, když se budeš věnovat hlavně přípravě na svoje budoucí povolání a stane se z Tebe odborník. Vice

Zdravotník společnosti EUC

Chceme se lépe starat o vlastní zaměstnance. Nadační fond podpoří odborný růst, ale pomůže řešit i svízelné životní situace. Vycházíme z toho, že každá sestra, laborant/ka, lékař/ka jsou nejen profesionálové, ale i majitelé řady životních rolí a životních příběhů. Vice

Dozorčí rada

Dozorčí rada je kontrolním orgánem nadačního fondu. Její funkční období je 5 let. Vice

O fondu

Nadační fond EUC „Elucidate“ byl založen 12.12 2017 zakládací listinou a zápisem do Obchodního rejstříku. Tento fond je neziskovou organizací zdravotnické skupiny EUC a byl zřízen za účelem společensky a hospodářsky prospěšných cílů zejména v oblasti: Vice