S Loonem v létě na festival

Podporujeme Loono s jejich workshopy #prsakoule i v létě. Vice

Správní rada

Správní rada nadačního fondu řídí a rozhoduje o činnosti nadačního fondu. Funkční období správní rady je 5 let. Vice

Vzdělávací workshopy #prsakoule s Loono

Společnost EUC se stala pro rok 2018 patronem kampaně "Sahám si na ně každý měsíc - #prsakoule" neziskové organizace Loono. Vice

Plaveme prsa

Aliance žen s rakovinou prsu pořádá 14. října 2017  akci s názvem "Plaveme prsa!".  Vice

Dvě děti v našem baby boxu

Do babyboxu v naší EUC Klinice v Plzni přinesli v neděli 23. července postupně 2 děti. Babybox je zde od roku 2011. První kluk Norbert byl ještě za předchozích majitelů kliniky, pak přišly 2 holčičky Ilonka a Martinka v roce 2014 a dnes dva kluci Pavel a Luděk. Oba byli okamžitě převezeni do FN v Plzni. Vice

Africké dobrodružství MUDr. Lukáše Kohoutka

Na operačním sále je vedro, hygienické podmínky nic moc a venku čeká dvacet pacientů s kýlou. Přesto to stojí za to. Primář frýdlantské nemocnice MUDr. Lukáš Kohoutek se před dvěma roky zúčastnil dobrovolnické mise v Africe. Jaké to bylo? Vice